Vælg en side
123a

Som chef har man meget at se til og mange bolde i luften. Man har ansvar for mange ting, heriblandt sine medarbejdere og deres trivsel på arbejdspladsen. 

Det er vigtigt, at dine medarbejdere føler, at der bliver sat pris på dem og deres arbejde. At du løbende anerkender deres arbejdsindsats og præstationer er derfor rigtig vigtigt.

Chokoladepåskeæg

Giv en firmagave til dine ansatte

At give dine ansatte en påskegave kan være en rigtig god idé. Det vil glæde dem og de vil føle sig værdsat. En påskegave kan naturligvis ikke erstatte jævnlig arbejdsmæssig anerkendelse, men det kan give dem et smil på læberne og noget at hygge sig med i helligdagene.

Har du svært ved at komme på nogle gaveidéer, kan du overveje en eller flere af følgende:

  • Chokolade er altid en god gave. Stort set alle kan lide det og det fås i mange forskellige afskygninger. Samtidigt kan du holde dig til påsketemaet ved at købe nogle chokoladepåskeæg.
  • Med drikkevarer går man sjældent galt i byen. Om det skal være øl, vin, snaps, rom eller noget femte, ved du nok bedst. Du kender dine medarbejdere og ved, hvad de vil sætte pris på.
  • Et gavekurv er genial til den ubeslutsomme, som gerne vil helgardere sig. Her kan du både give dine ansatte lidt den til søde tand og noget at slukke tørsten med.
  • Brugskunst er også en god gave, hvis du gerne vil give dine medarbejdere noget, de kan få glæde af i lang tid.
Kurv med chokolade og vin

Glæd dine kunder med lækkerier

Har du et mindre firma eller består dit kundeklientel af andre firmaer, kan det være en god investering at give dem en påskegave i stil med ovenstående. Påskegaver til dine ansatte og/eller kunder som dem nævn her, kan du blandt andet finde på siden: https://xn--pskegaver-52a.dk/shop/frontpage.html.

At give kundegaver kan måske synes som en unødvendig udgift, men det vil være med til at styrke forholdet mellem jer. I værste tilfælde har du blot glædet ét andet menneske, i bedste tilfælde etablerer du et jævnbyrdigt forhold og får en loyal kunde som belønning.