123a

Det er ved at være et stykke tid siden, jeg har skrevet. Vi har haft en fantastisk familieferie, og jeg håber naturligvis, at I, mine kære læsere, har haft det samme. Selvom regnen har stået ned, så har vi fået både sol, drinks og gode øjeblikke.

Vi brugte en uge på Sicilien. Der er simpelthen så skønt. Lækre strande, lækker mad og knap 40 grader i solen. Det er simpelthen så skønt. Man kommer helt ned i gear, men så skal jeg ellers også love for, at hverdagen ramte, da først vi var hjemme. Vi tog direkte fra lufthavnen og hjem i seng – for dagen efter meldte hverdagen sig.

Og sikke en hverdag, jeg mødte ind til. Udover mange presserende mails fra alverdens kunder og relationer, så meldte sig også opgaven, som jeg lige stod og manglede. For selvom der findes mange i virksomheden, som er markant bedre kvalificeret til denne opgave end mig, så er jeg blevet udvalgt til at skulle arrangere dette års firmajulefrokost.

Kunsten at arrangere en god fest

Hvad ved jeg om at arrangere fester? Hvad ved jeg om at arrangere firmafester og særligt firmajulefrokoster? Jeg ved intet om det, og jeg har allerede taget den helt rigtige beslutning. Jeg finder en eventarrangør til at hjælpe mig. Grunk Event lader til at have stor erfaring og har arbejdet med de helt rigtige virksomheder, men så er det store spørgsmål, hvor vi skal holde det? Der er så mange krav til mad, lokation, underholdning og julestemning, og jeg magter det bare ikke. Så jeg glæder mig til at give opgaven videre til Grunk Event, så jeg kan koncentrere mig om mit rigtige arbejde.

Og der er rigeligt at give sig til. Jeg mødte som sagt ind til alverdens mails med alverdens opgaver. Generelt synes jeg, at det har været en rigtig hård opstart, og de er hårdt at gå fra sommervejr, til regnvejr og til at skulle tænke på julefrokoster – men mon ikke jeg klarer mig. For jeg har fået meget ud af sommeren.