123a

Få styr på sikkerheden af dem du elsker, ved at få en sikker hoveddør og lås til dit hus. Selvom antallet af indbrud er faldet i løbet af de seneste år, kan man altså ikke vide sig helt sikker. De fleste indbrud sker mellem jul og nytår, da det er der, de færreste er hjemme. Et indbrud kan være, og er i de fleste tilfælde en voldsom og traumatisk oplevelse. Derfor er det altafgørende, at du får en god og sikker lås på din hoveddør. 

Få sikret dit hus med en ordentlig lås

I mange tilfælde hjælper det ikke kun at få installeret en alarm i sit hjem. Hvis låsen på din hoveddør ikke virker tilstrækkeligt, kan den være meget nem for indbrudstyve at dirke op, og på den måde, har tyvene nemmere ved at slippe væk. Hvis du har købt dig et ældre hus med mange år på bagen, så er det altid en god idé at få sikret sig, at låsene virker. Gamle låse på ældre huse har ofte kun fem stifter, hvilket gør låsen væsentlig lettere at få dirket op. Derfor vil du altid blive rådet til at skifte låsen på dit hus ud. De mere moderne og mere sikre låse har nemlig 11 stifter, hvilket gør det langt sværere for en indbrudstyv at dirke op. Og du skal huske på, at det ikke kun er hoveddøren tyvene kommer ind ad – det er også de andre døre og vinduer i dit hus, så husk også at sikre dem!

Har du glemt dine nøgler?

Det er ikke kun til skræmme, du kan få en låsesmed til at hjælpe dig med låsen på din dør. Hvis du er så uheldig at have glemt dine nøgler, så tøv ikke. Hos låseservice Haslev står låsesmedene altid til rådighed, hvis uheldet skulle være ude. Når du ringer til låsesmeden, og forklarer dit uheld, så kommer de ud og kan åbne den låste dør for dig. Intet kunne være mere nemt.