123a

Når man har brugt uger og måneder på at gå på arbejde eller i skole, har man ofte ikke tilladt sig selv de luksusgoder, der følger med, når man holder ferie. Man har været tidligt oppe og måske også gået sent i seng. Man har anstrengt sig med opgaverne på arbejdet og med studierne eller lektierne i skolen. Når man så har ferie, trænger man virkelig til at forkæle sig selv med den ultimative restitution for krop, sind og sjæl. Derudover har man brug for at vække sine sanser på nye måder og deriblandt smagssansen. I det følgende vil vi se nærmere på to luksusgoder, der kan installeres i familiens eget sommerhus og give en ægte ferieoplevelse i restitutionens og smagssansens tegn.  

 

Ren ”relax”  

Spørgsmålet er så, hvordan man skaber den bedste restitution for sig selv og familien, når man holder den tiltrængte og velfortjente ferie. Hvis vi her skal pege på en luksusgode, der giver ren restitution for kroppen, er det at sove i en elevationsseng af høj kvalitet. Denne kan blive installeret i sommerhuset, hvor man i forvejen har brug for at komme helt ned i gear og sove godt igennem. Valget af den helt rigtige elevationsseng kan man blive klogere på, når man læser om test af elevationssenge. Disse tests kan give et klarere billede af, hvilken elevationsseng, der passer bedst til ens vægt, behov og særlige problemstillinger. Der er forskellige faktorer, man her skal tage i betragtning, når man skal vælge. Madrassens hårdhed er af stor betydning for, hvilken nattesøvn, man går i møde. Her skal man for eksempel vælge en hårdhed, der svarer til den vægt, man har. Dette sikrer optimal støtte til hele kroppen.

laks

Tag hele familien med i sommerhus

Har man nogle fra den ældre generation i familien, fortjener de kun det bedste, når det handler om en ordentlig nattesøvn. Hvis man ikke har elevationssenge til hele familien i sommerhuset, kan man dermed give den ældre generation fortrinsret til disse senge. Via en fjernbetjening kan sengen køres op og ned. Denne lave seng giver større mulighed for et gangbesværet menneske at lægge sig op i den. Sengen er et must for personer, der døjer lidt med kropsmotorikken. Samtidig kan man hæve hovedgærdet og fodenden, hvilket gør, at man behageligt kan sidde og læse eller ligge lidt med benene hævet efter en dejlig dag ved stranden eller gåtur langs havet.

 

Spis røget gourmetmad i sommerhuset  

Når man er dejligt udhvilet efter en skøn nat i elevationssengen, kan dagen blive brugt i madens og smagssansens tegn. En anden luksusgode i gourmet kategorien er, at man kan købe og installere en skøn rygeovn til sommerhuset. En rygeovn er super ideel, hvis man bor tæt på havet og en nærliggende havn. Her kan man købe friske fisk eller selv fange dem. Dernæst kan de blive røget i rygeovnen, som man kan købe her. Røget fisk smager helt anderledes end friske fisk og giver en særlig gourmetoplevelse. Med dejlige elevationssenge og ny røget fisk, vil I sove og spise som fisk i vandet.