123a

Skal du snart på et Amu kursus? Mange oplever at tage et Amu kursus i forbindelse med deres job. Det kan være for at styrke nogle af dine kompetencer, så du kan vende tilbage på jobbet med en ny viden. Selvom du allerede er god til dit job, skader det aldrig at lære noget nyt. Man har altid mulighed for at blive bedre og vokse som menneske.

Hvis du aldrig har været til et Amu kursus før, kan det være svært at vide, hvad du skal tage med. Læs med her og få gode tips.

Hav computer udstyret i orden

I disse corona tider foregår Amu kurserne online. Derfor gælder det helt exceptionelt, om at have noget ordentligt computerudstyr. Det ville være ærgerligt, hvis din computer brød sammen under et online kursus. Derfor er det bedre at være forberedt.

Sørg for at have en god computer, som kan håndtere lidt af hvert. Hvis du skal til online møder, hvor der er mange mennesker indblandet, kræver det noget computerkraft.

Med en billig computer vil du måske opleve at billedet fryser, og forbindelsen ryger under online kurset. Så sørg for at have en nogenlunde computer, inden du starter på kurserne.

Derudover kan det være en god idé at anskaffe sig en gamer mus. Det lyder måske lidt underligt, hvis du ikke er gamer. Idéen med at købe en gamer mus, er, at den sidder rigtig godt på hånden. Du finder faktisk ikke en bedre mus på markedet.

arbejdsplads

Til sidst skal du huske nogle gode høretelefoner. Hvis du ikke vil forstyrre din familie, imens du tager kurset derhjemme, er det smart at tage høretelefoner i. Dertil vil du få en meget klarere og skarpere lyd fra høretelefonerne.

Tag noget lækkert og nærende mad med på kursus

På et tidspunkt begynder Amu kurserne at åbne op som normalt igen. Det betyder, at du ikke længere kan tage kurset hjemme fra sofaen af. Så bliver du nødt til at bevæge dig ud i verdenen.

Når du skal til at tage Amu kurset ude i virkeligheden, skal du huske en god madpakke. Det kan være svært at lære noget nyt, og det kræver, at hjernen får noget energi. Derfor skal du altid huske at spise noget nærende og vitaminrigt mad. Ellers vil du hurtigt løbe tør for energi under kurset.

Mangler du inspiration til din madlavning? Du kan finde lækre retter på vildmedmad. Så kan du lave en lækker ret til aftensmad og tage den med på madpakken dagen efter.