123a

Ryger du for mange cigaretter? Måske har du i forbindelse med din studiestart overvejet helt at droppe cigaretterne? Hvis du har viljestyrken til dette, vil det helt sikkert gavne både din krop, din sundhed og dit studie i længden. Hvis du ikke har overskuddet lige nu, kan du i stedet vælge at udskifte cigaretterne med E-cigaretter. 

E-cigaretter er på mange måder bedre end almindelige cigaretter. Der er for det første nogle sundhedsmæssige årsager. Derudover er der også nogle økonomiske årsager. 

Når man er studerende, er det vigtigt at tænke økonomi ind i alt, man gør. Dette skyldes, at man som studerende ofte ikke har så mange penge på hånden. Derfor må man forsøge at spare, hvor det er muligt. Læs mere her. 

Møde

Bedre for dig og din krop

E-cigaretter er på flere punkter bedre for dig og din krop end almindelige cigaretter. Dette skyldes flere ting. 

For det første er E-cigaretter bedre for dine lunger, fordi det primært bare består af damp, i modsætning til den giftige tobak, som findes i cigaretter. 

Derudover findes der en masse giftstoffer i almindelige cigaretter, som ikke findes i E-cigaretter. På denne måde er E-cigaretter en mere ”ren” form for nikotinindtag. 

Når du ryger E-cigaretter, undgår du også den ulækre tobaksånde. Du kan vælge mellem forskellig E-væske og -juice, som giver dig en nærmest lækker smag i munden.

 

Inden du uddanner dig

Mange vil gerne stoppe helt med at ryge, og hvis du ser dette som en mulighed, er det helt sikkert dette, du skal gøre. 

Mange mennesker er dog så uheldige ikke at have et stort nok overskud til at stoppe med at ryge. Dette gælder især, hvis du lige er startet på en ny uddannelse eller skal til det. Da kan det være et fint mellemled til et rygestop at udskifte cigaretterne med E-cigaretter.