123a

Hvis du endnu ikke er hoppet på gin-vognen, så er du bagud. Gin har i mange år været den nye trend indenfor alkohol. Det er blandt andet fordi at gin, er en alsidig alkohol, der kan bruges i et væld af drinks, eller drikkes rent for at få hele smagspaletten med. I dag kan man finde alle mulige forskellige slags gin, og det kan derfor være en forvirrende verden at træde ind i, hvis man intet aner om det basale ved gin. I denne tekst kan du lære lidt om gin, og hvilke nogle ting man kan bruge gin til.

drinks

 

Produktion og den klassiske gin smag

Hvis du er ny til gin, spørger du måske dig selv, hvad smager gin af? Gin er traditionelt lavet af enebær, og har derfor en ret karakteristik smag af enebær. Mange fortæller at gin smager lidt som gran, så hvis man drikker en gin, der smager meget af enebær, vil man opleve det som en granagtig smag. Men lige for tiden er der en helt masse firmaer der laver gin med forskellige smags ekstraker i. Derfor kan man finde gin der smager af grape, citron eller rabarber. Alle disse nye smage, og de kreative drinks man kan få ud af det er en af grundene til at mange elsker gin. Man kan altid læse mere om de forskellige ginmærker og deres noter på flasken eller på deres hjemmeside.

Drinks med gin som du kan lave

Den helt klassiske gin drink er en gin and tonic. Men en gin og tonic kan med nutidens gin varierer en hel del, med alle de forskellige noter der er, kan drinken nemlig smage af lakrids, citrus eller noget helt tredje. Her egner en gin og tonic sig godt fordi den er neutral og giver plads til at man kan smage alle noterne. En anden drink, der er populær og som indeholder gin, er en Gin Hass. En Gin Hass kan laves med alle mulige forskellige gin, og er mere til den søde side. Her benytter man både mango sirup og lemon sodavand til at lave en skøn sommer drink.