123a

Uanset om du er faglært eller ufaglært arbejdssøgende inden for elektrikerbranchen, så ved du at arbejdsmarkedet er brutalt. Det er ikke nemt at finde arbejde i dag, og selv hvis du scorer en jobsamtale, så ved du at der er mange andre, med næsten de helt samme kompetencer, der søger samme job.  

Som faglært, har du allerede gennemgået en uddannelse, og har derfor papirerne i orden. Dette burde betyde, at det skulle være nemmere for dig at finde et arbejde. Men sådan er arbejdsmarkedet desværre ikke skruet sammen. Som ufaglært har du nok ofte oplevet at arbejdsgiveren fravælger dig, fordi de ikke tror, du har evnerne de leder efter. 

Vil du være den første arbejdsgiveren ringer til? 

Men hvad siger du til at blive garanteret at stå øverst på listen af adskillige firmaers interviewliste? Dette er en mulighed, hvis du udvikler ekstra færdigheder inden for bæredygtighed og grøn energi. Dette kan du gøre ved at deltage i forskellige kurser. 

Gennem kurser kan du opgradere din viden inden for elektrikerområdet, og tilføje viden om emner som bæredygtighed og grøn el. Der er selvfølgelig også meget andet som vil pynte på CV’et, men disse to emner vil adskille dig fra mængden.

Elektrikerens fremtid 

Fremtiden inden for el og energi, kommer til at handle om grønnere alternative, med fokus på vedvarende energikilder. Disse emner fylder allerede meget i adskillige samfundsdebatter. Du kan være en foregangsmand inden for denne udvikling, og dermed garantere at du er den kandidat som fremtidens arbejdspladser søger. 

Hvis du er fra en ældre generation, vil dette betyde at du vil være eftertragtet selvom du ikke har en uddannelse med fokus på disse områder. Hvis det lyder som noget for dig så hold dig opdateret om udviklingen på energiensvej. Eller du kan finde mere information på forskellige nyttige hjemmesider. Skriv dig op og garanter din fremtidige arbejdsplads.