123a

Der er mange praktiske ting, der skal gøres og fikses hver eneste dag, når en ejendom skal holdes ved lige. Det kan være alt fra at feje udearealer til eftersyn af tekniske anlæg. Samtidig er der ofte mange beboere eller lejere i en ejendom, som skal være tilfredse ved at bruge bygningen. Der kan nemt opstå problemer eller skader, som kræver en faglært håndværker eller tekniker. Eller der kan være tale om almindelige viceværtopgaver, som lejerne efterspørger. Saml alle opgaverne ét sted og få hjælp til ejendomsservice af en professionel leverandør med mange års erfaring og en bred vifte af serviceydelser.

Ejendomsservice der gør en forskel

Man kan ikke og bør ikke sætte hvem som helst til at fikse elinstallationer, fortage tagrens, ordne vandskader og så videre. Det er særligt vigtigt i forhold til sikkerheden, at det er professionelle folk, der udfører ejendomsservice, da de ved hvordan fejl kan findes og løses. Derudover har professionelle ejendomsservicefolk de rigtige værktøjer og viden til, hvordan man bruger dem. I kan få alle former for ydelser som vicevært, trappevask, tagrens, fliserens og meget mere. En samlet leverandør af ejendomsservice, der kender bygningen inden- og udenfor rigtig godt, gør en stor forskel og skaber høj værdi for alle lejerne.

Ejendomsservice døgnet rundt

Skulle der opstå et uheld sent om aftenen eller i weekenden, kan I altid ringe til jeres ejendomsservice. Det giver en stor tryghed og sikkerhed for, at problemet løses hurtigst muligt. Det kan være helt afgørende for en virksomhed, at der for eksempel ikke mangler strøm, eller at en vandskade stoppes og udbedres straks. Få ejendomsservice døgnet rundt og ring til døgnvagten, hvis der opstår et akut problem. Overlad trygt ansvaret til en professionel ejendomsservice med stor erfaring, der kan tilbyde alle serviceydelser.