123a

Der er ikke nogen der er gået fri under corona. Der er meget stor forskel på hvor hårdt det har ramt, og for nogle har det sågar været gode tider. Men alligevel er alle blevet ramt på nogle punkter. Nogle af dem der virkelig har kunne mærke det, og som samtidig har haft lidt svært ved måske at kunne forstå det, er vores børn. Alt efter hvor gamle de er, kan det være svært at forklare dem, hvad det er, der er på spil. Det er en sygdom, og den er farlig, og hele landet bliver lukket ned. Samtidig er det ikke en sygdom de skal gå og være bange for, da den dybest set ikke er farlig for dem. Det er ikke så mærkeligt, hvis de har været lidt forvirret.

Fest pr. efterkrav

En af de ting det har betydet, udover at de har været hjemsendt fra børnehaver, skoler osv, er, at de sandsynligvis ikke har holdt store fødselsdage for hele familien og for vennerne. “Hvorfor må mormor og morfar ikke komme til min fødselsdag?” er der nok mange der har skulle svare på.

Det år der er gået kommer naturligvis ikke tilbage, men det år vi er inde i og den sommer der er på vej, ser heldigvis ud til at blive bedre. Der ser derfor også ud til at det bliver muligt at holde gode fester især, hvis det kan være udenfor.

Et god råd skal lyde at holde nogle rigtig store fester for børnene, en form for børnefødselsdage med alt hvad der hører sig til. Lege, kager, sange, sjov og ballade. Du kan finde inspiration til pynt til børnefødseldage her. Sørg for at børnene har noget at glæde sig til, for det er bestemt ikke kun os voksne det har været hårdt for.