123a

Det sker for os alle sammen på et eller andet tidspunkt; alderdommen begynder at banke på døren og vi kan mærke det på vores krop, at vi er blevet en del år ældre. Vores alderdom kan sætte sig som dårligere syn, hårtab og diverse smerter i ryg og lænd.

Læs med her for at se hvordan du stadigvæk kan være en aktiv far selvom du bliver ældre.

Få briller

Langt størstedelen af os skal på et eller andet tidspunkt have briller. Vi begynder at se meget dårligere og vi kan begynde at undre os over, hvorvidt det er på tide at tage til en øjenlæge og bede dem om at tage et kig på vores syn.

Skal du have briller? Det er nok allerede et spørgsmål, som du har stillet dig selv. Den eneste måde, du kan få et svar, er ved at tage til øjenlæge, din egen personlige læge eller tage et smut ned i en brillebutik. I en brillebutik kan de også sagtens tage et kig på dine øjne og sætte dig igennem nogle forskellige test, som kan give dig et svar på hvorvidt det er på tide, at du skal anskaffe dig nogle briller.

Få selvtilliden tilbage ved behandlingen mod hårtab

Det er svært at være en aktiv og kærlig far, hvis man døjer med dårlig selvtillid på grund af hårtab.

Der er rigtig mange mænd, der mister deres hår når de når en bestemt alder. Hvis du er en af de mænd og desuden har det rigtig svært med dit fremtrædende hårtab, bør du undersøge mulighederne for behandling mod hårtab og høje tindinger.

Du kan eventuelt tage en snak med din læge om dine muligheder næste gang du er dernede og får en undersøgelse. Han eller hun kan referere dig videre til en anden speciallæge eller muligvis anbefale nogle bestemte produkter, som du kan benytte mod dit hårtab.

Sørg for at du sover ordentligt om natten

En god nattesøvn er nødvendigt uanset hvilken alder man er i, men jo ældre man bliver, jo større betydning har det for en.

Hvis du ikke får en god søvn om natten, har du svært ved at være til stede med dine børn og familie næste dag. Du kan blandt andet undersøge hvorvidt du skal have fat i en ny madras. En bedre madras, som passer til din ryg og lænd, kan muligvis også tage nogle af de stigende rygproblemer, som du har oplevet i den senere tid.