123a

Hvis man som forældre kan nikke genkendende, til at ens baby sover meget uroligt, så kan man helt sikkert også nikke genkendende, til at man får forstyrret sin nattesøvn. Det kan være rigtig hårdt, for nattesøvnen er en forudsætning, for at man er veludhvilet og klar til næste dags udfordringer.

Det kan tage flere timer, at få den lille til at falde i søvn, og herefter er det stadig ikke sikkert, at baby har tænkt sig at sove hele natten. For hvis baby sover meget roligt, så er der meget stor forudsætning for at vække sig selv og dermed også forældrene. Dette kan være træls for baby, men ikke mindst for mor og far, som også skal afbryde sin nattesøvn for at holde øje med den lille.

Klik og bliv klogere her , på hvorfor baby sover uroligt og hvad der kan gøres ved den urolige søvn og søvnmanglen.

Hvordan får du din baby til at sove bedre om natten?

Man kan få sin lille baby til at sove meget mere roligt, hvis man lægger den til at sove i en slyngevugge. En slyngevugge giver babyen en meget roligere søvn, da den imiterer følelsen af at være inde i mors mave. Derfor føltes det meget trygt for baby og på denne måde får de også ro til at sove meget længere.

En slyngevugge fra Moonboon.dk kan købes sammen med en slyngevuggemotor, som altså vugger slyngevuggen ad sig selv. På denne måde er mor eller far ikke bundet af at skulle stå og vugge baby i søvn i flere timer, og kan i stedet samle kræfter til næste dag og alle dets udfordringer.

Vuggemotoren kan indstilles efter hvordan den skal vugge i hastigheden, så det føles præcis som når mor vugger. Derudover kan man også tidsindstille den, så den ikke kører hele natten lang.