123a

Nu hvor det er blevet sommer, og vi for alvor nyder de lange aftener på terrassen, har vi drøftet, om vi skal ud og rejse i år. Det skal ingen hemmelighed være, at vi som familie elsker ferier, både i Danmark og i udlandet, men der skal også være penge til det hele, og det kan nogle gange godt være svært at få til at gå op.

Vi har egentlig ikke noget at klage over. Vi har det godt, og vi mangler ikke noget. Men som alle andre husejere, så har vi en lang liste af projekter, vi skal have udført for at holde huset ved lige.

Hvad skal prioriteres?

Men så kommer det store spørgsmål. Hvad skal vi prioritere højest? For vi har mange lister og mange projekter, som vi kunne kaste os over. Vores gulve i særligt stuen og spisestuen er virkelig nedslidt efter flere års børneleg og tabte ting og sager. Så der skal investeres i gulvafslibning af høj kvalitet og det lader jeg en fyr fra Ballerup stå for, og selvom Gulvkanonen leverer en skarp pris, så gør det stadig et indhak på vores konto.

Men som sagt, så elsker vi at holde ferie, og det skal vi altså ikke gå glip af i år. Vi har talt om måske at tage flere små ture rundt i danmark, og måske i det sydlige sverige. Drengene er efterhånden ved at være gamle nok til at prøve en kanotur, og jeg har virkelig lyst til at komme ud i naturen med dem, så det hele ikke går op i Fidget Spinners og Pokémons.

Én ting er sikkert. Den her sommer bliver helt kanon. Allerede nu er den første kasse med kold Rosé konsumeret, og mere er på vej. Jeg er helt vild med alt det, som sommeren bringer med sig. Først kommer asparges, så den kolde hvidvin, de lune aftener, de lange sommerdage, den bagende hede og de lækre middagslure i hængekøjen.