123a

Nyt år, nyt forår. Nu er tiden kommer til at fjerne alle de mange alger, der har sat sig på tag, terrasse, hegn og meget andet. Selvom solen kan brænde en masse af helt af sig selv, er der stadig en masse, der overlever. Du er derfor nødt til at fjerne det mest genstridige manuelt med hårdt arbejde og knofedt. Eller helt så hårdt behøver det nu heller ikke at være. Du kan jo vælge at anvende nogle redskaber, der kan gøre rengøringen en anelse lettere. En af disse redskaber er en højtryksrenser. Slut den til din udendørs vandhane og luk op for vandet. Herefter kan du bruge din højtryksrenser til at få bugt med alle de mange alger, der ikke ligefrem gør eksempelvis din terrasse pænere.

Desværre er det en tilbagevendende problem med grønne alger på fliser og tagsten, og man kan sagtens bruge en masse kemikalier til at fjerne det. Men er det egentlig så godt for miljøet og dermed også vores næste generation. Det er det formentlig ikke, og det kan derfor være fordelagtigt at bruge helt almindeligt vand og blot spule algerne af diverse overflader. Her kan du samtidig også vande din græsplane og planter, hvis vandet sprøjter i de respektive retninger – og det vil det ganske givet gøre, da der er stort tryk på en højtryksrenser.

Du kan finde et bredt udvalg af forskellige modeller på denne hjemmeside.

Hvis du ikke har mod på at købe en renser til dig selv, kan du også leje en model forskellige steder. Det gør, at du ikke behøver betale den fulde pris, og i stedet blot kan gøre brug af udstyret, når du i virkeligheden har behov for det. Nogle gange er det blot rarere at have sin egen, hvor du ikke skal tænke på, at den ikke må blive ridset eller beskadiget på anden vis.