123a

I går kunne I læse om min mandehule, som netop er blevet færdig, og som jeg glæder mig til at indvi. Nu har jeg fundet den perfekte måde at gøre det på. Jeg har nemlig inviteret gutterne på en herrefrokost i påsken, og det glæder jeg mig vildt meget til.

Inspireret af svoger

For nyligt havde vi besøg af min søster og hendes mand, Christian. Christian har arbejdet hos flere eventbureauer i København, og er et af de mest kreative og innovative mennesker, jeg kender. Han er en fantastisk eventplanlægger, der ikke er bleg for at prøve skøre eller skæve ideer af. Over aftensmaden fortalte han om et arrangement, som han for nyligt havde planlagt for 50 friske gutter. Det inspirerede mig meget, og pludselig gik det op for mig, at det selvfølgelig er sådan, hulen skal indvies: med en rigtig herrefrokost. Vi bliver dog ikke 50, men det ville der heller ikke være plads til, så det er måske helt fint.

Bøffer, bajer og brætspil

Jeg har inviteret syv gode kammerater. To af dem skal desværre på ferie, men de sidste fem har meldt tilbage, at de kommer. Jeg har sagt til dem at de skal gøre sig til bøffer, bajer og brætspil og måske også en lille whisky. Det faldt i usandsynlig god jord hos dem alle sammen, og de glæder sig. Jeg overvejede at lave et påskefrokostbord, men blev enig med mig selv om, at vi nok får rigeligt sild, hønsesalat og snaps i forvejen. Derfor er jeg gået all in på mandehørm, og købt seks store bøffer og en ordentlig omgang specialøl. I vennegruppen elsker vi brætspil, så efter maden skal vi helt sikkert spille et par omgange af vores favoritspil. Vi er alle sammen dårlige tabere, så det plejer ikke at gå stille for sig, når først vi kommer i gang.