123a

Jeg har besluttet mig for, at jeg skal I bedre form. Det har jeg gerne ville længe, men har ikke haft tid og overskud til det. Nu er det slut med undskyldningerne og på tide at komme i gang!

Sundere kost i hverdagen

Jeg vil ikke sige, at jeg ikke har spist sundt. Det er vigtigt for mig, at ungerne får en sund og varieret kost, og derfor går jeg meget op i at servere nærende, hjemmelavet aftensmad hver aften. Så det er ikke problemet. Problemet er derimod, at jeg nok også har spist usundt. Det er ikke unormalt, at der er røget lidt slik eller chips ned, efter at ungerne er puttet – og det skal være slut nu! Selvfølgelig skal der være plads til at spise slik en gang imellem, men jeg behøver ikke gøre det flere gange om ugen. Fra nu af holder jeg mig til at spise fredagsslik med ungerne, og så må vi se, om jeg ikke godt kan klare mig uden resten af ugen.

Mere motion

For at jeg kan komme i bedre form skal jeg selvfølgelig begynde at dyrke mere motion. Jeg har før forsøgt mig med et abonnement i et fitnesscenter, men det fungerede ikke, og det endte bare med at være penge lige ud ad vinduet. Derfor har jeg valgt at prøve noget helt nyt. Jeg har bestilt en boksepude, som skal hænge i garagen. Dermed bliver den let tilgængelig, og jeg kan altid bruge den, selv hvis jeg kun lige har en halv time. Jeg er sikker på, at det fungerer meget bedre end et medlemskab i et fitnesscenter, og så er det også en del billigere. Jeg fandt nemlig boksepuden billigt på denne hjemmeside. Som supplement vil jeg begynde at løbe en tur eller to i ugen, når det bliver lidt lunere. Så kan jeg altid øge frekvensen og intensiteten, når (hvis) jeg kommer i bedre form. Kryds fingre for mig!