123a

Det er ganske vist noget tid siden, at vi er trådt ind i det nye år, men jeg synes alligevel, at det er lidt hyggeligt at kigge tilbage på 2018 og året der gik. Derfor tænkte jeg, at det kunne være sjovt at lave en lille top tre over de ting, som var mest populære her i huset sidste år. Mange fædre – og for den sags skyld også møde – kan garanteret nikke genkendende til de fleste af dem.

Fortnite

Uanset om man har børn eller ej, har Fortnite ikke været til at komme udenom. Spillet har nærmest været en sensation på landsplan, og herhjemme er ingen undtagelse. Ungerne har været helt bidt af spillet, og jeg har sjældent set dem gå så meget op i noget. Der har dog været behov for at opsætte nogle ramme og tidsbegrænsninger, så børnene stadig får spist, lavet lektier og generelt bruger tid på andet end spil. Derudover har vi også taget et par gode snakke om, hvordan man opfører sig på nettet.

Magic Maze

Selvom Fortnite har været et kæmpe hit herhjemme, har der også været plads til andre spil, især brætspillet Magic Maze. Hele familien kan være med, og det er et godt spil, som bliver ved med at være sjovt, selvom man har spillet det mange gange. Man kan være op til 8 spillere, så vi kan også spille det, når ungerne har kammerater på besøg. Jeg har hørt, at det er blevet kåret til årets brætspil, og det synes jeg er helt fortjent.

Julesweaters

Selvom julesweaterne først blev købt i november måned, er de helt klart med i vores top tre. Vi har ikke rigtigt købt julebluser på den måde før, men vi fandt en hjemmeside med julesweatere til hele familien, og blev enige om, at det kunne være meget sjovt – og det er helt sikkert noget, vi kommer til at gøre igen. Vi har fået vildt god respons på årets julebillede fra både familie og venner, og mange af dem har også spurgt, hvor vi har købt vores matchende julesweatere.