123a

Livet som fuldtidsfar er ikke altid helt nemt, især fordi jeg jo også har et fuldtidsarbejde ved siden af. Der er nemlig rigtigt mange ting, som jeg skal nå i løbet af en helt normal hverdag. Jeg står op kl. 06, så jeg kan gøre børnenes madpakker klar, inden jeg vækker dem og får dem gjort i stand til at kunne komme i skole og børnehave. Først når dette er klaret, kan jeg så trille afsted på arbejde, hvor jeg er 8 timer. På vej hjem henter jeg ungerne fra daginstitutioner, og så er det ellers hjem og gøre maden klar, så vi kan spise kl. 18. Med alt dette som skal klares, kan det nogen gange være svært at opretholde overskuddet, men med lidt hjælp og lidt snilde, så kan det godt lades at gøre, at få lidt tid på sofaen.

Jeg gør det ikke sværere, end det behøver at være

Når man har en lige så travl hverdag som mig og mange andre fuldtidsfædre, så gælder det om at finde så mange smuthuller som overhovedet muligt og at finde de steder, hvor jeg kan springe over hvor gærdet er lavest. Et af de steder hvor jeg kan spare noget tid er rengøringen. I stedet for at bruge en time på at støvsuge hele huset, har jeg nemlig investeret i en super smart robotstøvsuger, som selv sørger for at få støvsuget det rum, som jeg placerer den i. På den måde er gulvet helt rent, når jeg står op eller kommer hjem, så skal jeg bare rydde op, og det kan ungerne heldigvis hjælpe med. Der findes masser af lækre støvsugere her.

Ungerne elsker støvsugeren

Robotstøvsugeren er ikke kun en enormt praktisk gadget som hjælper os med hverdagen, men ungerne synes også, at den er vildt sjov. De kalder den for myreslugeren, da de synes det ligner at den suger myrer op når den køre rundt, og så render de rundt og flygter fra den.