123a

Vi kommer jo ikke uden om, at december nærmer sig med hastige skridt, hvilket også betyder, at det snart er jul og endnu tidligere kommer naturligvis de fire adventssøndage, og igen i år har jeg planer om at lave en adventskalender til ungerne. 

Det er ikke fordi jeg går voldsomt meget ind for, at man skal begave ens børn alt for meget, for giver man dem hele tiden gaver, er det svært for dem for alvor at sætte pris på dem, når det så er juleaften og fødselsdag.

På anden side så elsker jeg virkelig at forkæle dem, og se glæden i deres øjne, når de pakker noget om, og med det samme vil lege med det. Noget af det der er fantastisk ved små børn, er at, det ikke har den store betydning, om de får en kæmpe gave til flere tusinde kroner, eller man køber en lille ting.

Jeg begynder så småt at kunne mærke på den store, at han så småt er ved at have en større forståelse for hvad der er store gaver, og hvad det er små hyggegaver, så det er blevet sværere at stille ham tilfreds med de små pakker fra LEGO, når han udmærket godt ved, at der findes nogen der er meget større.

Selvom der naturligvis er forskel på vores drenge, så synes jeg alligevel at de ca. skal have for det samme, og jeg er derfor gået i gang med jagten på adventsgaver online. Der er jo stadig rimelig god tid, så det haster ikke, og jeg tænker da også at der skal gøres nogen gode kup til Black Friday.

Indtil videre er der shoppet lidt Lego (find gode tilbud her) og Duplo, og da det bare er favorittene i øjeblikket, er det nok det der vil blive købt mest af, og mon ikke også der vil være en del raslende pakker under træet.