123a

Jaja, et vinkøleskab er måske ikke det mest typiske indkøb for en fuldtidsfar. Men når jeg prioriterer børnene højest hver eneste dag, skal der også være lidt ekstra godt til mig selv indimellem. Jeg ELSKER at bruge tid med mine børn, og jeg er bestemt far med stort F. Men det betyder også, at jeg selvfølgelig nyder en god middag og et godt glas vin en gang imellem.

Har drømt om et vinkøleskab

Jeg har længe leget med tanken om et vinkøleskab, så jeg altid kan have lidt på køl. Vores almindelige køleskab er jo lige koldt nok, og det er også fyldt med mad. Og jeg vil hellere vide, at der er et lille lager af mad, som vi kan bruge af på de travle dage, end at der er en flaske vin til weekenden. Derfor er vin ikke noget, vi prioriterer i vores almindelige køleskab.

Hvis vi har et vinkøleskab, behøver vi heller ikke planlægge langt forud, når vi vil have en flaske vin. Den er allerede nedkølet og skal så blot tempereres. Det er altså lækkert, når man som os bor i et nyt hus uden spisekammer eller kælder.

Hvilken type skal jeg vælge?

Jeg har kigget lidt på de forskellige typer vinkøleskabe, og jeg er ikke helt landet på en favorit. Der er jo fordele og ulemper ved de fleste, og de store modeller har klart flest fordele. Men med mit forbrug af vin behøver jeg absolut ikke et stort skab, så jeg prøvet at finde en mellemvej.

Indtil videre er jeg ret sikker på, at jeg vil have et skab med glaslåge og UV-beskyttelse. Glaslågen er æstetisk behagelig, og UV-beskyttelsen virker uundværlig. Der er intet som sollys, der kan ødelægge en god flaske vin. Jeg er en smule bekymret for, om glaslågen er udsat i et køkken med børn, men der udbryder jo trods alt ikke krig i køkkenet.