123a

Jeg står nu i den situation, at jeg skal til at indrette børneværelset for mine børn. Men jeg har svært ved at finde ud af, hvor jeg skal begynde, da det virker uoverskueligt. Jeg har prøvet at spørge nogle af min venner, hvordan de gjorde dengang, du skulle indrette deres børns værelser. De kom med nogle gode tips, som jeg gerne vil dele med mine læsere.

Find en flot farve til rummet

Det første jeg skal starte med, er at male hele rummet. Her er det vigtigt, at jeg vælger en flot farve, som både passer til rummet og til mit barn. Jeg har valgt en mere mørk farve, da børneværelset er til min lille dreng. Hvis jeg skulle indrette et pigeværelse, havde jeg nok valgt en mere lys farve, som f.eks. hvid eller lyserød. Det vil også passe bedre til end pige, da min dreng nok vil hade en lyserød farve på hans værelse.

Sæt gardiner op

Det næste jeg skal ud og finde, er gardiner. Gardiner er meget vigtig at have på børneværelset, da det skal hjælpe, når barnet skal sove. Hvis der kommer for meget sol ind, kan børn ikke falde i søvn. Jeg har haft svært ved at vælge gardiner til børneværelset, da der findes mange forskellige slags. Jeg endte dog med at vælge plissegardiner, da de passer til rummet. Her er det vigtigt, at man vælger gardiner, som passer til rummet. Du behøver derfor ikke at vælge plissegardiner, hvis de ikke passer til dit barns børneværelse.

Køb møbler

Efter jeg har malet og sat gardiner op, skal jeg til at købe møbler. Det kan være svært at finde møbler til børneværelset, da de skal passe til rummet. Jeg har derfor valgt at måle rummet af, inden jeg tog ud og købte møblerne. Jeg fandt nogle rigtig flotte møbler, som min dreng er blevet rigtig glad. Og nu er børneværelset færdigt indrettet.