123a

Så er det sket igen. Ja, vores computer er låst, og det er ikke vores skyld. Eller når jeg siger vores, så mener jeg faktisk min. Det er nemlig ikke min skyld, men jeg kunne godt mistænke den ældste af drengene eller min hustru for at have ladet hackere få adgang til hjemmets PC.

Sikkerhed, sikkerhed, sikkerhed…

Jeg lever jo efter de tre S’er. Sikkerhed, sikkerhed og sikkerhed. Det er simpelthen det nemmeste at sikre sig før, men det er stort set umuligt at redde sig ud af suppedasen, når først skaden er sket. Og det er den så nu.

Jeg åbnede vores computer og straks blev jeg mødt af et skærmbillede, som jeg ikke havde set før, og jeg kunne hverken gøre fra eller til. Så jeg læste den her artikel om Chili Security, som skulle være en guide til selvhjælp – og der kan jeg godt se, at jeg burde have sikret mig bedre. Jeg skulle have købt sikkerhed hos Chili Security.

Det er jo ikke første gang

Da jeg var studerende, havde jeg heller ikke styr på sikkerheden, og når jeg så ser, at der tilbydes sikkerhed til studerende, så burde jeg have opsat mig til større sikkerhed allerede dengang.

Fremover køber vi den fulde sikkerhedspakke, for der er ikke noget at gøre. Jeg har haft computeren forbi Bilka, og der er ikke noget at gøre. Jeg skal have en ny computer, og så går det op for mig, at det for alvor bliver dyrt. Det er meget billigere, og meget mere sikkert at sikre sig fra start af.

Det sker ikke så ofte, men jeg er simpelthen så sur på mig selv. Jeg burde have sikret mig bedre fra start af, og vi ved jo alle godt, at der findes to slags mænd: Dem, som græder, og dem som tager back-up – og det gør jeg fra nu af. For jeg er træt af at have computerproblemer.

Jeg er ikke i tvivl om, at Chili Security er en god løsning for min kone og jeg, der ikke er så IT-kyndige. Derfor vil jeg lige vise hende dette link, så hun også kan blive overbevist om, at det er denne løsning, vi skal have.